It’s about RoMi

Ben je bezig met het inrichten van je huis? Ben je hierbij een geheel nieuw huis aan het opbouwen? Of ben je je huidige inrichting aan het veranderen? De exacte situatie maakt in feite niet uit; je staat hoe dan ook voor een leuke klus.

Het inrichten van een huis is altijd een leuke klus. Maar, het is wel een klus waar je met veel zaken rekening moet houden. Je moet denken aan de praktische kant, maar ook moeten alle meubelen en dergelijke aan je smaak voldoen. Tot slot heb je nog te maken met een budget en wellicht ook met smaken van andere personen uit je gezin/leefomgeving.

Sommige mensen hechten veel waarde aan het verhaal achter een bepaald meubelstuk. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het verhaal achter een bepaald meubelstuk kan namelijk bijzonder intrigerend en interessant zijn. Dat is ook het geval bij de Amsterdamse maker van speciale lichten; It’s about RoMi.

Het verhaal van It’s about RoMi is bijzonder interessant. Het merk is namelijk ook op een kleine zolder geboren. De eigenaar van deze zolder wilde eenvoudige lampen ontwerpen, maar wel lampen met een sterk ontwerp. Het was daarbij ook de wens om enkel en alleen gebruik te maken van pure materialen. Uiteindelijk is dat gelukt in de vorm van de lampen van It’s about RoMi.

De lampen van It’s about RoMi hebben namelijk een unieke vormgeving. Dankzij deze unieke vormgeving zijn de lampen een ware toevoeging voor vele huishoudens in Nederland.

De inspiratie voor de lampen vinden de ontwerpers van It’s about RoMi terug in het stedelijke leven in de hoofdstad van Nederland. Maar, dat is niet alles. Nee, de ontwerpers proberen ook voorbeelden uit de natuur toe te passen in het ontwerp van de lampen. Al met al zijn de lampen dus een bijzondere combinatie van het platteland en het stedelijke Amsterdamse leven. Een unieke combinatie!

Het assortiment van It’s about RoMi

Het verhaal achter het merk It’s about RoMi is bijzonder interessant. Ooit begonnen op een kleine zolderkamer en tegenwoordig een fabrikant van vele unieke lampen. Deze lampen kenmerken zich door een uniek ontwerp. Over het assortiment van It’s about RoMi kan je hieronder meer lezen.

 

Industriële look

Zoals je in ons andere artikel hebt kunnen lezen, zijn de ontwerpen van de lampen veelvuldig gebaseerd op het leven in de stad Amsterdam. Het gevolg hiervan is dat veel lampen een industriële look hebben gekregen. Deze industriële look is bijvoorbeeld gebaseerd op de grachten van Amsterdam, de oude handelsgebouwen in Amsterdam en overige industriële gebieden binnen Amsterdam.

Door deze industriële look geef je in ieder geval een bijzondere uitstraling aan je kamer mee. De industriële look kan bovendien een fraai contrast vormen met de overige meubelen in je huis.

 

Natuurlijke elementen

De lampen zijn echter niet alleen maar gebaseerd op het stedelijke leven. Nee, de ontwerpers van It’s about RoMi proberen ook elementen uit de natuur in de ontwerpen te verwerken.

Een duidelijk voorbeeld hiervan is de toepassing van materialen. De ontwerpers maken namelijk enkel en alleen gebruik van pure materialen. Materialen die je zo in de natuur terug kan vinden. De combinatie van de industriële look en de natuurlijke elementen is werkelijk waar indrukwekkend. In Nederland zijn vrij weinig andere lampen te vinden die je kan vergelijken met de lampen van It’s about RoMi.

 

Kopen?

Wil jij een unieke uitstraling aan je kamer mee geven? Heb je behoefte aan een lamp met een strak en uniek design? Neem dan zeker eens een kijkje in het assortiment van It’s about RoMi. Deze lampen hebben een unieke look én zijn vervaardigd van natuurlijke producten.

Heb je interesse om één van de lampen van It’s about RoMi te kopen? Het merk heeft gekozen voor een exclusieve vorm van verkoop. Dit betekent dat je de lampen alleen bij geselecteerde bedrijven kan kopen. Op deze manier probeert It’s about RoMi een premium plek in te nemen binnen de wereld van meubelen/lampen.

Op de website van It’s about RoMi kan je een lijst vinden met alle verkoopkanalen. Deze verkoopkanalen beperken zich overigens niet alleen tot Nederland. Nee, ook in omringende landen zoals België, Frankrijk en Duitsland kan je bij enkele winkels de prachtige lampen aanschaffen.

It’s about RoMi – inrichten van je huis

Als je je huis (opnieuw) in gaat richten, sta je voor een leuke klus. Een klus waarbij je je volledig uit kan leven. Het is voor jou dé mogelijkheid om je eigen smaak te beantwoorden. Vind meubelen die volledig naar eigen smaak zijn en kom tot een prachtige combinatie van verschillende meubelen.

Bij het inrichten van je huis moet je wél met vele zaken rekening houden. Je kan bijvoorbeeld prachtige meubelen kopen terwijl dat niet het gewenste eindresultaat oplevert. Hoe dat komt? De accessoires zijn ook van onschatbare waarde.

Een accessoire die af en toe onderbelicht wordt, is de verlichting binnen een huis. Met de verlichting kan je namelijk een bepaalde sfeer aan je huis mee geven. Je kan een industriële, donkere sfeer verkrijgen door vrij weinig licht te gebruiken. Als je een liefhebber van de zon bent, kan je er ook voor kiezen om juist veel licht in je woonkamer te gebruiken.

Een lamp heeft dan ook een praktische kant én een andere kant. Deze andere kant heeft betrekking op de uitstraling van de lamp. Hoe ziet de lamp er uit? Als je bijvoorbeeld voor de lampen van It’s about RoMi kiest, ben je verzekerd van een uniek en creatief design. Dit design is een combinatie van een industriële look en natuurlijke elementen.

Met lampen van It’s about RoMi kan je de finishing touch aan je inrichting geven. Je kan er voor zorgen dat je overal de gewenste hoeveelheid licht hebt. Daarnaast kan je ook nog eens een bepaalde uitstraling met de lampen creëren, aangezien deze een eigentijds en uniek design hebben.

Als je binnenkort je huis opnieuw in gaat richten; hou rekening met de lampen. Neem een kijkje op de website van It’s about RoMi en laat je verrassen. Met de lampen van It’s about RoMi kan je de inrichting van je huis namelijk perfectioneren.