Klanten reviews

Klanten over Danzig Design

  review rating 5  Wij zijn uiterst tevreden over de goede, vriendelijk en vooral persoonlijke service van Danzig Design. De respons via WhatsApp of mail op vragen of opmerkingen was altijd snel en informatief. De twee door ons bestelde Dyyk Moos banken staan prachtig. Levertijd was kort en de prijs zeer concurrerend. Ook de levering zelf - door TS Meubeltransport - was uitstekend verzorgd. Wij zijn "happy bunnies" en bevelen Danzig Design dan ook van harte aan. Bedankt Aant!

  thumb Hans de Leur
  3/28/2019

  review rating 5  Zeer goede ervaring met Danzigdesign! Het contact met Aant verloopt snel, er is veel mogelijk en de levertijd klopte met wat we hadden afgesproken. Nu hebben we de fauteuil die precies voldoet aan waar we naar op zoek waren! Een eyecatcher voor onze woonkamer...

  thumb Marlot Keijnemans
  3/18/2019

  review rating 5  Zeer snel reactie via mail. Snelle levering en scherpe prijzen. Komt afspraken na. Kortom ik zou Danzig design zeker aanbevelen. Bedankt Aant. Gr HenryNa bijna 3 weken bleek dat we niet goed hadden gekeken naar 1 stoeltje. Het stof was beschadigd. Dit door gegeven aan Aant en na een paar dagen kreeg ik bericht dat ik de kuip op hun kosten kon terug sturen en er werd mij een nieuwe opgestuurd. Zo’n service maak je maar zelden mee. Chapeau Danzig Dezign.

  thumb Henry Hendriks
  3/04/2019

  review rating 5  Danzig design, het is een bedrijf wat staat voor service, goed en vriendelijk klant contact! We hebben een prachtige stoel mogen ontvangen van Dyyk kameraad geleverd door hun. Helaas was de levertijd iets vertraagd maar hier kon Danzig design niks aan doen. Werden heel goed op de hoogte gehouden en altijd super snel werd er gereageerd! Top en ga zo door! We zullen ieder geval veel plezier beleven van onze stoel. Nogmaals dank!

  thumb Jornt Koopmans
  2/26/2019

  review rating 5  Aant,wat een super correcte en snelle afhandeling van begin tot einde. Ik ben ook een zeer tevreden klant en kan lekker zitten. Katinka

  thumb Katinka Goedman
  1/30/2019